Over ons

Fractievoorzitter Jolanda van Hulst

E-mailadres: jolandavanhulst@hotmail.com
Social media:
Twitter: https://twitter.com/jolanda_v_hulst
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/jolanda.vanhulst.5
 

Raadslid Gerrit Coppens


Vroeger bouwde men een kerk. Daarnaast kwam het café en vervolgens vormde zich rond die gebouwen een dorpje. Kerk en café waren plekken waar men samen kwam en het dorpje werd een gemeenschap. Dit soort centrale plekken missen we in nieuw te bouwen wijken. In nieuwe maar ook de oudere wijken dienen de gemeenschapshuizen weer een centrale rol te krijgen. Mensen wonen niet enkel in een huis, de omgeving moet een thuis zijn.
Gerrit Coppens, raadslid
 

Raadslid Elly de Greef

E-mailadres: degreef.elly@gmail.com

SOCIALE COHESIE. Een mooi woord waar samenhang, verbondenheid, zorg en omkijken naar elkaar mee bedoeld wordt. Het kan zoveel mooie momenten van voldoening opleveren en daarnaast eenzaamheid voorkomen. Vrienden, familie en buurtgenoten doen wat ze kunnen! Uiteraard met mogelijkheid voor professionele inzet. Sociaal Veldhoven blijft voor zowel jong en oud belangrijk, juist nu we flink groeien als dorp.
Elly de Greef, raadslid

Steunfractielid Mark van Hulst

E-mailadres: mark.van.hulst@hotmail.com
 

Steunfractielid Robert Tros

E-mailadres: rw.tros@gmail.com

Samenwerken, samenwonen, samenspreken. Dit zijn kernwoorden als je een gemeenschap wilt zijn en blijven. Er is nieuw beleid nodig voor de krappe woningmarkt voor jou als jonge starter of senior die wil veranderen. Spreek je uit voor een nieuw idee, wij horen je graag!
Robert Tros, steunfractielid

 

Steunfractielid Eva Dings